– Despre mine –

Identitatea națională, tradițiile, cântul și graiul strămoșesc sunt elemente vitale ale poporului nostru românesc. De aceea mă simt obligată să le păstrez esența curată prin cântecele mele populare cu specific ardelenesc, pe care le-am adunat unul câte unul, în primul meu album ”Nu-I bai că-s micuță”, ce va avea lansarea pe 7 Februarie, ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș – Cluj Napoca, printr-un spectacol folcloric autentic, alături de invitați de seamă ai muzicii noastre populare.
Am îndrăznit să-mi iau ca ”toiag de drum”, cântecul popular, pe care îl consider cea mai frumoasă omagiere a sufletului și cel mai blând și devotat prieten al meu. Muzica mea este respirația sufletului meu!

Cântecul mi-a dat aripi, mă învață să zbor și să mă bucur de viață. Îmi doresc ca împreună cu el, cântecul, să pot străbate cărările vieții și să pot să fiu vrednică să-i ofer respectul și nemurirea.

Imi doresc ca impreuna cu el, cantecul, si alaturi de voi, sa pot strabate cararile vietii si sa pot sa fiu vrednica sa-i ofer respectul si nemurirea.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart